Careers
Onze mensen,
onze sterkte

Bij Q-support gaan we voluit voor een dynamisch team met de focus op expertise en kwaliteit. Onze persoonlijke service voor klanten trekken we door naar de band met onze medewerkers. We werken samen in een gemoedelijke open sfeer met aandacht voor een goede work-lifebalance.

Ontwikkeling

Q-support wil haar expertise steeds uitbreiden. Daarom vinden we leergierigheid en nieuwsgierigheid een fantastische eigenschap. We laten je niet aan je lot over en investeren in je opleiding. Zowel in hard skills als in soft skills. Je kennis over kwaliteitsbeheer & compliance is fundamenteel, maar we hechten ook belang aan bijvoorbeeld goede communicatie.

Sterk team

De banden moeten af en toe aangehaald worden. We organiseren dus regelmatig teambuildings of coachingsessies. Daarnaast reiken we je alle nodige tools aan zodat je je job vlot kan uitvoeren.

Een hart voor klanten

Onze medewerkers hebben oog voor detail en voor mensen. Samen streven we ernaar een betrouwbare partner voor klanten te zijn in de begeleiding van hun farmaceutische activiteiten. Dat doen we met doorgedreven kennis en met veel goesting.

Kom jij ons team versterken? Check snel onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan.

Overzicht vacatures