About us
Experts in Kwaliteitsborging en Compliance, Informatie en Publiciteit.

Q-support is uw partner voor een efficiënt en betrouwbaar quality management. U wint aan extra tijd en compliance door onze pragmatische aanpak van uw voorlichting & reclame. Onze (industrie) apothekers zijn experts die hun job met passie uitvoeren, ten dienste van uw bedrijf en uw specifieke noden.

Van a tot z

We nemen het graag volledig van u over. Het stapsgewijs invoeren van de juiste procedures, uw activiteiten laten verlopen volgens de geldende richtlijnen en zorgen dat u ten alle tijden klaar bent voor een inspectie. Geen nood aan een volledige uitbesteding? Q-support is een externe partner die zich flexibel opstelt, met een volledig dienstenpakket in de aanslag.

Digitalisering

We hechten belang aan een transparante werkomgeving, in nauw contact met onze klanten. Ons digitaal platform laat dit toe. Gedaan met heen-en-weer mailen. Als klant heeft u op ieder moment van de dag toegang tot alle bestanden. Iets aanpassen, nalezen, controleren of goedkeuren gebeurt met één muisklik.

Persoonlijke aanpak

Als externe dienstverlener voor uw bedrijf werken we vanuit een eigen kantoor. Toch vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk. Met een vast aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht biedt Q-support een persoonlijke service die uw bedrijf vooruithelpt. Daarnaast garanderen we een feilloze opvolging, met een gemotiveerd team dat mee op de hoogte is van uw activiteiten.

Proactieve partner

Onze ervaring en expertise in de farmaceutische sector is een grote troef. Een troef die we graag ten dienste van uw bedrijf stellen. Als QP, RP of RIP volgen we de wetgeving op de voet om u proactief te helpen in uw farmaceutische activiteiten. Daarnaast scholen onze medewerkers zich voortdurend bij. In de farmaceutische wereld, maar evengoed op communicatief vlak. Dat komt de relatie met onze klanten ten goede.

Veelzijdige kennis

Onze medewerkers zijn apothekers die de vakspecifieke wetgeving tot in de puntjes kennen en beheersen. En daar stopt Q-support niet. Q-support werkt samen met gespecialiseerde juristen die ook een antwoord kunnen geven op vragen die het puur farmaceutische aspect overstijgen. Q-support is dus een ‘one-stop-shop’ voor al uw vragen over regelgeving en wetgeving.

Ook samenwerken? Neem vrijblijvend contact op.

Meer weten over Bedrijfscheques uit het Waals Gewest: https://www.cheques-entreprises.be/

Labellen

We zijn gecertificeerd door het Waals Gewest voor Bedrijfscheques. Dit betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor financiële ondersteuning voor een diagnose en ondersteuning voor de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Wilt u onze interessante blogs en nieuws direct via e-mail ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    inschrijven