Our team
Wie zijn wij?

April Van De Mieroop, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijk Persoon, Verantwoordelijke voor Informatie & Publiciteit

Sinds 2010 heeft April verschillende functies bekleed op de kwaliteitsafdeling van grote internationale farmaceutische en adviesorganisaties voordat ze haar eigen bedrijf Q-support oprichtte. Haar uitgebreide kennis van kwaliteit en distributie, en van de farmaceutische industrie, is al waardevol gebleken in vele complexe projecten.

Positief en vastberaden als ze is doet April altijd een stapje extra om het te laten werken.

Selly Van Parys, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijke Persoon

Selly deed haar QP-stage bij Novartis Puurs waar ze in 2021 ook haar carrière startte en ervaring heeft verworven in Quality Assurance, meer bepaald in het behandelen van afwijkingen en escalaties, APQRs en audits. Door nauw samen te werken met de Qualified Person, groeide Selly haar interesse om haar carrière hierin verder te zetten.

Gestructureerd en leergierig als Selly is, zal ze geen enkele uitdaging uit de weg gaan en elke opdracht tot een goed einde trachten te brengen!

Kelsey Frederickx, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijke Persoon

Kelsey zette haar eerste stappen in de farmaceutische industrie in 2021 met een QP-stage bij Pfizer. Hierna besloot ze om bij hetzelfde bedrijf haar carrière verder te zetten bij media fill. Klaar voor een nieuwe uitdaging, besloot Kelsey om haar carrière een nieuwe wending te geven en te starten als QP/RP associate bij Q-Support.

Kelsey is een zeer gedreven en leergierig persoon en wil van haar carrière bij Q-support een succesverhaal maken. Ze zal dan ook alles doen om ieder project tot een goed einde te brengen.

Marc Callant, RP/QA Expert

Marc heeft meer dan 20 jaar gewerkt in GMP (QA/QC), GDP en GLP, in zowel kleine als grote organisaties.  Marc heeft praktische kwaliteitservaring opgedaan met uiteenlopende onderwerpen als het beheer van kwaliteitssystemen, batchbeheer, het opzetten van elektronische systemen, het beheren van een QC-lab, het opstellen van documenten en het beheren van audits en inspecties.

Marc is een pragmaticus die eerst luistert voordat hij handelt om de beste operationele oplossing te implementeren.

Cindy Lauwereys, RP/QA Expert

Na een carrière van 4 jaar als researcher in de Biotech sector, vervolgde Cindy in 2008 haar carrière in de voedingssector, waarbij ze de basis heeft verworven van Quality Assurance. 10 jaar later maakte ze de switch naar de medical devices sector als Quality Engineer Product. In 2021 stapte ze over naar consultancy in de farmaceutische industrie, waarbij ze ervaring heeft opgedaan tijdens projecten bij Pfizer Puurs (fabricage), Johnson & Johnson Beerse (transport) en Chiesi NV (distributie). Na het ontmoeten van het enthousiaste Q-support team tijdens een RP GDP opleiding in 2023, besloot Cindy haar expertise verder te zetten bij Q-support als QA/RP expert.

Met Cindy haar kennis over Quality Assurance, GMP, GDP en ervaring met audits, is ze bereid klanten op weg te helpen met implementatie van hun kwaliteitssysteem en verwerven van de nodige licenties, en dit met een portie enthousiasme en gedrevenheid om eender welk project met een goed gevolg af te sluiten, want klant is koning!