Our team
Wie zijn wij?

April Van De Mieroop, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijk Persoon, Verantwoordelijke voor Informatie & Publiciteit

Sinds 2010 heeft April verschillende functies bekleed op de kwaliteitsafdeling van grote internationale farmaceutische en adviesorganisaties voordat ze haar eigen bedrijf Q-support oprichtte. Haar uitgebreide kennis van kwaliteit en distributie, en van de farmaceutische industrie, is al waardevol gebleken in vele complexe projecten.

Positief en vastberaden als ze is doet April altijd een stapje extra om het te laten werken.

Pierre Renauld, Industrieel Apotheker

Na meer dan 20 jaar bij grote farmaceutische bedrijven (Pfizer Animal Health, Wyeth Lederle Vaccines, tegenwoordig bekend als Pfizer, en Baxter International), sloot Pierre zich aan bij Q-support om zijn RA/PV-expertise toe te passen en een nieuwe RA/PV-service aan te bieden onze klanten. Pierre heeft gewerkt aan Europese registratieprocedures, maar ook aan geografische uitbreidingen in het Midden-Oosten en Afrika. Pierre heeft deelgenomen aan complexe saneringsprojecten en ontmoette autoriteiten bij verschillende gelegenheden o.a. wetenschappelijke adviesbijeenkomsten.

Als getrouwde man en vader van 2 tieners, stellen zijn teamgeest en kalmte hem in staat om steeds gefocust te blijven op het doel, zelfs tijdens de meest stressvolle situaties. Er is altijd een oplossing!

Melissa Larsen, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijke Persoon

Melissa werkt sinds 2015 voor farmaceutische bedrijven als Alcon, Pfizer en Zoetis. Zij heeft ervaring in Regulatory Affairs en Quality Assurance voor zowel geneesmiddelen als medische hulpmiddelen. Daarnaast kan Melissa optreden als Qualified Person en als een Verantwoordelijke Persoon.

Goed georganiseerd als ze is, heeft Melissa de mogelijkheid om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren en is ze altijd leergierig bij elk nieuw project.

Christophe Nicolaij, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijk Persoon

Na zijn studies begon Christophe in 2013 aan zijn professionele carrière bij MSD, PIBe (nu: Prothya), DeLaval en Sciensano waar hij ervaring uitbouwde in validatie, Quality Assurance en als Bevoegd Persoon.

Zijn wetenschappelijke interesse en kwaliteit mindset stellen hem in staat om op een kritische wijze te willen voldoen aan de strenge eisen binnen de farmaceutische industrie. Met zijn gedrevenheid kan hij niet wachten om aan de slag te gaan, terwijl zijn doorzettingsvermogen die hij in het duursporten gekweekt heeft, ervoor zorgt dat hij elk project tot een goed eind wil brengen.

Evelyne Berghmans, Apotheker, Verantwoordelijk Persoon.

Na eerst te hebben geproefd van het leven binnen de officina heeft Evelyne in 2013 de stap naar de farmaceutische industrie gezet. Evelyne heeft ervaring in Quality Assurance, Regulatory Affairs en Pharmacovigilance en heeft gewerkt voor verschillende grote bedrijven, waaronder Baxalta, Shire, DHL Supply Chain en Perrigo. Evelyne heeft haar grootste ervaring verworven in Quality Assurance als Verantwoordelijk Persoon, maar wilt nu haar ervaring in Regulatory Affairs terug uitbreiden.

Evelyne is een positief en enthousiast persoon. Ze houdt van structuur en wordt gedreven door elk nieuw project tot een goed einde te brengen.

Selly Van Parys, Industrieel Apotheker, Bevoegd Persoon, Verantwoordelijke Persoon

Selly deed haar QP-stage bij Novartis Puurs waar ze in 2021 ook haar carrière startte en ervaring heeft verworven in Quality Assurance, meer bepaald in het behandelen van afwijkingen en escalaties, APQRs en audits. Door nauw samen te werken met de Qualified Person, groeide Selly haar interesse om haar carrière hierin verder te zetten.

Gestructureerd en leergierig als Selly is, zal ze geen enkele uitdaging uit de weg gaan en elke opdracht tot een goed einde trachten te brengen!